19 thoughts on “Gjestebok

 1. Lukas er en utrolig artig og fotogen type!!! Har også en sønn med ds som jeg er akkurat like stolt over som du er av denne nydeliga karen!!!
  Marit!

 2. Hei Lukas og hele gjengen din!

  Håper du og familien din har hatt ei fin påske! Nå har vi sittet her og sett på alle bildene av deg og familien din!
  Du har mange kjekke voksne sammen med deg! Vi ser at de er så stolte! Riktig så kry over den store, lille solstrålen sin!
  Vi sender en god vårklem til deg!
  Håper vi treffes en gang!

  Beste hilsen Guri og Grete

 3. Hei Lukas Aleksander! Du har jammen blitt stor altså 🙂 Jeg er snart 3 år jeg også, så jeg kommer da etter!Vi må prøve å møtes engang altså, det hadde vært moro, for vi har jo “kjent” hverandre i noen år nå 🙂 Akkurat nå er jeg hjemme med mamma for jeg har vært syk i noen dager, feber og sånn… helt vanlig på denne tiden av året 🙂
  Vi har fått så mange mailer og meldinger nå etter at jeg var i se og hør i helgen, det er veldig moro at så mange har sett meg der. Det er litt viktig at andre kan se at det faktisk går bra med oss, og at vi klarer oss helt fint *smiler* derfor er det såå flott at du har denne siden sånn at alle kan gå inn å se hvor flink du er 🙂
  Stoor klem fra Thea Maria og mamma

 4. Hei!

  Jeg satt å skrev ut min frustrasjon over dagens avisoppslag i nettavisen “Flere aborterer skadde fostre”, og trengte teksten til diktet “Våre små søsken”. Og da kom jeg over siden deres:)

  Lukas Aleksander er en fantastisk herlig gutt! Jeg vil gjerne fortsette å følge bloggen deres, og utviklingen til Lukas Aleksander.

  Jeg ser selv født med ryggmargsbrokk, og sitter derfor i rullestol. Kom gjerne på besøk til bloggen min også, der skriver jeg noe om mine utfordringer jeg møter i hverdagen ved å være funksjonshemmet, men også mange andre skriblerier:)

  Ønsker dere en fin høst!

 5. Heisann
  Så flott side/blogg dere har her:) Vi har en gutt med Ds,født i mars o7,og verdens skjønneste. Vi bor på et lite sted i Finnmark og er eneste familie med barn som har ds. Det er derfor utrolig flott å lese slike blogger som dere har. Det gjør at vi ikke føler oss helt alene,og vi kan lære av andre i samme situasjon.
  Vår lille Elias er en aktiv og energisk gutt,som lyser opp et rom med sine strålende øyne:)
  Tuusen takk igjen for at dere tar dere tid til å lage denne bloggen:)

 6. Dette er hilsener som vi har hentet fra første nettsiden vår:
  Name: Tove Nygård
  Date: 05 Nov 2007
  Comments

  Heisann dere… For en hjemmeside dere har. Helt fantastisk fin:-) Dere må være litt av en tøff familie.. Jeg arbeider som miljøarbeider og kjenner til voksne med ds men ikke barn så det har vært lærerikt å sett på din side:-) ønsker dere en fin vinter:-) klem Tove

  Name: Wenche Østrem Gaupås
  Date: 19 Aug 2007
  Comments

  Hei! Så flott å kunne finne så mange fine bilder og notater fra hverdagen til Lukas Aleksander! Jeg er selv mor til en gutt med Down syndrom på snart 13 år, og kunne ønske at jeg hadde hatt datakunnskaper nok fra første levedagen hans til å kunne lage en slik flott nettside. Mange gode minner for Lukas Aleksander å kunne se tilbake på.Lykke til videre!

  Name: Imre Odden Edvardsen
  Date: 07 May 2007
  Comments

  Hei Lukas! Fint å lese om deg og familien din. Jeg var akkurat som deg da jeg var liten, mamma måtte le da hun så filmklippene av deg. Hilsen fra Imre som blir fire år i sommer.

  Name: Ingrid
  Date: 01 Mar 2007
  Comments

  Hei Lukas! Håper du og familien din er bedre, leste på Marihøna at dere er syke. Du har en super hjemmeside, det er kjempegøy å stikke innom i blant og se de fine bildene og lese de artige kommentarene. Jeg sender en hilsen til deg fra min datter Martine som er en herlig jente på 2 år og 9 måneder. Håper vi treffes en gang og at dere får hilse på hverandre!

  Name: Wenche
  Date: 26 Dec 2006
  Comments

  Kjære Lukas og mamma! Dere er fantastiske. Jeg blir så glad for å se et slikt lite vidunder.

  Name: SHEfali Molander
  Date: 06 Sep 2006
  Comments

  Hej! Jag kom till Lukas Aleksanders hemsida genom mitt barnbarn Thea Marias sida. Jag tycker Er sida är jättefin , många fina bilder och skoj att läsa. Jag kommer att fortsätta att besöka Er och följa Lukas Alexanders utveckling. Tack Hälsningar från Sverige och Thea Marias farmor SHEfali

  Name: sunniva
  Date: 08 Aug 2006
  Comments

  en liten hilsen fra kalde nord.jeg heter sunniva på 5 1/2 mnd.har down syndrom, men har valgt å overse alt jeg ikke skal kunne!!! blir så glad når jeg får se bildene av deg på den fine sia di!

  Name: Guri Kristine
  Date: 02 Jul 2006
  Comments

  Ha en fin sommer Lukas! Og du, hils mamman din fra mamman min,da!

  Name: Hanne
  Date: 23 May 2006
  Comments

  Så kjekt å lese og se de fine bildene av deg Lukas. For en nydelig gutt du er! Jeg gleder meg kjempe masse til å bli kjent med deg, tror nok du og jeg kommer til å få det gøy sammen i barnehagen. stor klem fra Hanne 🙂

  Name: Tina:)
  Date: 03 May 2006
  Comments

  Hei Lukas! Måtte inn og se på siden din. Du er en skjønn gutt! Virker ordentlig god! Klem fra meg

  Name: kathrine
  Date: 06 Apr 2006
  Comments

  heisann lukas! For en flott liten gutt du er og foreldrene dine er kjempe heldig som har fått deg i gave. Dere barn med DS er så hærlige! Hilsen en stolt tante til ei lita jente på snart 3 med DS.

  Name: Angelika
  Date: 31 Mar 2006
  Comments

  Hei igjen, Lukas! Jeg måtte bare sende deg en liten hilsen til jeg! Du må hilse mamma’n din fra mamma’n min også; vi er nemlig så glade for å ha kommet i kontakt med vår nå felles venninne Thea Maria og det er jo takket være deg og dine sider at det har skjedd! Hun er kjempesøt og bare en måned eldre enn meg. Håper du har det bare bra – det ser jo sånn ut! Jeg har det ikke så verst selv heller, og neste fredag på denne tiden er jeg hjerteoperert så vi går en spennende tid i møte 🙂 Ha det fint så lenge! Klem fra meg 🙂

  Name: katrin
  Date: 21 Mar 2006
  Comments

  så nydelig gutten deres er!eg fikk tårer i øyne når eg las historien deres. eg må si at Lukas har verdens beste foreldre, ser det ut som;) masse lykke til videre til dere..klem fra stavanger(så linken på barnimagen.com) katrin

  Name: Sylvia
  Date: 14 Mar 2006
  Comments

  Hei! For en skjønn liten klump du er, kan tenke meg at du har noen stolte foreldre ja, ikke det granne rart! Siden jeg selv er mamma til ei lita jente på 2 med DS var det veldig flott og titte innom hjemmesiden deres og “se” hvordan dere har det. Masse lykke til videre Lukas:-)

  Name: Kari Fredriksen
  Date: 13 Mar 2006
  Comments

  Flott hjemmeside dere har laget. Jeg er spesialpedagog og jobber både direkte med en gutt som har DS. og er seks år samt veileder for 2 2.klassinger og en 1.klassing. Morsomt å lese om livet deres ! Flere av ungene har jeg vært veileder for siden de gikk i barnehage fra 1. – 2 års alderen Hilsen Kari Fredriksen Mortenstua skole Symraveien 1 1850 Mysen

  Name: Brita
  Date: 10 Mar 2006
  Comments

  Hei Pauline & Lukas! Så kjekt det var å se dere på nett! Vi gleder oss til å følge med dere fremover! Vet at dere har hatt tøffe tider, så det er godt å se hvor fint det går med dere! Vi kommer snart på besøk!

  Name: svend erik AKA steps ;P
  Date: 08 Mar 2006
  Comments

  hei lukas;) bra historie mammaen din har skrevet om dg. åsså sko eg spørr mordi åmm hu kjenne/vett åmm ei så hette mette så har ein sønn så hette emil så har downs, i tilfelle må du sei hu må hillsa fra mg t hu hehe. åsså må du hillsa t resten av familien;) saggast færr

  Name: Henny
  Date: 07 Mar 2006
  Comments

  Hei Lukas! Jeg har sendt en e-post til mammaen din også, men vil gjerne skryte av den flotte nettsiden din. Jeg tipper at mammaen din storkoser seg når hun holder på! Jeg gleder meg til å få hilse på deg snart!

  Name: Angelika
  Date: 06 Mar 2006
  Comments

  Hei Lukas, Du ser kjempetøff ut, åsså ligner du litt på meg, sier mamman min…. Tenk det a! jeg heter Angelika og er litt over 3 måneder, og synes det var veldig fint å lese om deg! Jeg skal si til mamma at jeg også ønsker meg sånne sider, men jeg tror nok først at hun venter til jeg er hjerteoperert. For akkurat nå går hun bare i ring og venter…sier hun… Ja, når hun ikke tuller og steller med meg da! Ha det bra så lenge! Kanskje vi sees en gang?! Klem fra Angelika.

  Name: Jenny i ø
  Date: 05 Mar 2006
  Comments

  Name: Grete i Marihøna
  Date: 05 Mar 2006
  Comments

  Hallo du Lukas! nå har jeg nettopp sittet og lagt på plass bilde av deg i Marsutgaven av bladet vårt! Du e bærre lækker!! Så flott med ei slik hjemmeside! Masse hilsener og klemmer til deg Lukas og alle dine!!

  Name: Mamma til Pia
  Date: 05 Mar 2006
  Comments

  Det var flott å lese historien din Lukas! Jeg er også mamma til en jente med Downs på 4 år. Kanskje vi treffes en gang? Når Pia har fått egen nettside,så skal du få adressen…Lykke til!

  Name:
  Date: 03 Mar 2006
  Comments

  Hei! har netopp lest historien din Lukas og det gjør et sterkt inntrykk på meg. Du har noen sterke og modige foreldre som e utrolig gla i deg. Å du er bare så sjønn.. Masse klemmer fra Cathrine (jentå t storebroren til Lukas)

  Name: Pauline- Lukas mamma
  Date: 03 Mar 2006
  Comments

  Mamma må bare teste at dette virker..nå er det din tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge